contact BES-T

Heeft u een vraag over onze producten of wenst u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het bestellen van de producten kan via onze webshop of bij een van onze dealers.

Heeft u interesse om onze producten te gaan verkopen of wilt u graag groot afnemen? Neem dan contact op met Nico Does, Directeur Sales & Marketing van BES-T Nederland B.V.

Nico Does

Directeur Sales & Marketing BES-T Nederland B.V.
nico@bestnederland.nl

contact-img

Nico Does, voormalig lid van het Nationale BMX team in Nederland, heeft 4 nationale titels alsmede diverse Europese en mondiale podiumplaatsen op zijn naam staan.

Na zijn sportcarriere heeft hij een eigen bedrijf opgezet in de tweewielerbranche, is sportmanager geweest bij een groot hotelketen en heeft samen met zijn vrouw een eigen sportzaak gerund. De laatste jaren is Nico actief geweest als sales manager in de motorkledingbranche.

Nico is een fervent eindgebruiker van BES-T produkten. Hij gebruikt tijdens zijn dagelijkse hardloop- en mountainbike trainingen 20 minuten voor het sporten 599 NO LIMITS for extreme endurance en na de training 789 X-TREME RECUP om volledig te herstellen van de inspanning.

Correspondentie-adres:
BES-T Nederland B.V.
Pearl S. Buckstraat 2
5491 DG Sint-Oedenrode
NEDERLAND

Tel: +31 (0)413-724985
Fax: +31 (0)413-724986
E: nico@bestnederland.nl

Algemene Voorwaarden
Download hier de Algemene Voorwaarden van BES-T Nederland B.V. >